Rijschool slagingspercentage

Rijschool met hoog slagingspercentage

december 19, 2016

by — Posted in Automotive

Als je gaat lessen wil je niet onnodig geld uitgeven en het liefst in één keer slagen voor je rijbewijs. Dan is het aanbevolen een rijschool met hoog slagingspercentage uit te kiezen. De betrokken instructeurs van Rijschool Geslaagd nemen de tijd die nodig is om jou te leren de auto onder controle te krijgen. Je krijgt de aandacht die je verdient, angsten vormen geen bezwaar. Deze rijschool met hoog slagingspercentage is uniek dankzij de persoonsgerichte aanpak. Hier in Breda werken we samen aan het bereiken van het optimale resultaat voor jou.

Gunstige tarieven

RijschoolEen rijschool met hoog slagingspercentage is succesvol vanwege haar gunstige pakketten en tarieven. Er is voor elk wat wils: een losse rijles kost 40 euro en een praktijkexamen 235 euro. Een aanlokkelijk pakket van 20 lessen plus het praktijkexamen krijg je voor slechts 949 euro. Een verkennende proefles is bij onze rijschool met hoog slagingspercentage zelfs helemaal gratis. Je eerste les gebruiken we om een beeld te krijgen van het meest geschikte pakket voor jou. Wanneer je akkoord gaat met ons advies en het voorgestelde kostenplaatje wordt er een vaste instructeur toegewezen om de continuïteit in je rijopleiding te waarborgen. Neem les bij een rijschool met hoog slagingspercentage en voorkom een gebed zonder eind door met een onervaren, middelmatige instructeur in zee te gaan. Bij ons kun je onmiddellijk aan de slag voor een rijbewijs voor een fatsoenlijke prijs.

Voor het onderdeel theorie bieden wij bovendien een bijspijker-cursus van een dag, met aansluitend het officiële CBR-examen. Hierin zijn wij eveneens een rijschool met hoog slagingspercentage.

Slagen met vertrouwen

Leerlingen van allerlei kaliber worden door ons doelmatig opgeleid. We houden een strakke planning aan om zo min mogelijk tijd te verliezen. Ervaring en empathie zijn sleutelwoorden bij een rijschool met hoog slagingspercentage. Wie vlot en met vertrouwen slagen wil, zoekt een rijschool met hoog slagingspercentage. Rijschool Geslaagd voldoet aan dit criterium.