Postbezorging bedrijf Twente

Postbezorging bedrijf in Twente

mei 15, 2017

by — Posted in Koeriersdiensten

Als je post bezorgd wil hebben, heb je tegenwoordig meer dan één keuze. De postbezorgingsbedrijfjes schieten als paddenstoelen de grond uit, en het éne bedrijf bezorgt je post voor een nog voordeliger tarief dan het andere. Maar daarbij moeten we wel opmerken dat je het dan niet over post hebt, waar iemand echt op zit te wachten, want de goedkoopste postbezorging gebeurt maar twee dagen per week. Als je pech hebt, kan je post er dan wel 4 dagen over doen, voor ze de bestemming bereikt.  Nou is dat niet altijd erg, soms kan er best wat tijd overheen gaan voor iets bezorgd wordt. Maar soms ook niet.

Snelle èn langzame post

Een deel van de post zal toch echt sneller bezorgd moeten worden dan binnen 4 dagen. Daar zit iemand op te wachten. En wachten is nooit leuk. En het kost geld, per slot van rekening. Wat je dan eigenlijk zoekt is een koeriersbedrijf waarbij je de afweging kan maken of je post snel wordt bezorgd of langzaam, en waarbij het tarief voor de langzame bezorging ook lager ligt. Op deze manier kun je je post zo snel als nodig is laten bezorgen, en zo weinig als mogelijk is ervoor betalen. Laat je informeren over het pakket aan mogelijkheden dat je koeriersbedrijf aanbiedt.

Lokale post

Het zal je niet verwonderen dat een koeriersbedrijf voor lokale bezorging een scherp tarief kan rekenen. De afstand die afgelegd moet worden is niet lang, en er kan veel post verzameld worden die dezelfde kant op moet, dus op het aantal ritten kan bespaard worden. Al met al een goede reden om bij een bedrijf in Twente aan te kloppen als je in Twente woont. Lokaal hoeft dan niet perse in dezelfde plaats te betekenen, binnen Twente kan er ook met een scherp tarief gerekend worden. Heb je veel post die vanuit bijvoorbeeld Enschede in Twentse plaatsen zoals Almelo en Hengelo bezorgd moet worden, dan kan je dat veel geld schelen!

Het meest voordelige tarief

PakketpostHet is logisch, dat als een bedrijf meerdere brieven tegelijk kan verzamelen, dat het de bezorging tegen een voordeliger tarief kan doen dan wanneer één poststuk direct naar het punt van bestemming gebracht moet wordt. Hoe groter een vracht, hoe voordeliger het tarief. Maar soms moet post dezelfde dag bezorgd worden, en soms zelfs moet het meteen opgehaald en dan meteen weer weggebracht. Een goed koeriersbedrijf kan allebei, en rekent je het meest voordelige tarief.

Kies vandaag nog voor uw postbezorging bedrijf MSG.