ERP software pakket

Microsoft Dynamics NAV, het ERP software pakket voor uw bedrijf

oktober 18, 2016

by — Posted in Software

Een ERP software pakket kan veel voor uw onderneming betekenen. Dit is namelijk een zeer veelzijdig boekhoud programma wat alle processen in uw onderneming kan bewaken. Microsoft Dynamics NAV is een zeer flexibel programma omdat het volledig modulair is en u precies de modules kan aanschaffen die u voor uw onderneming nodig zou kunnen hebben. Zo kan u alle aspecten van uw bedrijfsvoering ondersteunen met behulp van Microsoft Dynamics NAV. Dit begint bij de inkoop van onderdelen, materialen en grondstoffen. ERP software ondersteunt met het overzicht van uw voorraadbeheer, de uren die uw werknemers draaien, tot en met de producten die verkocht worden en het verzenden daarvan.

Microsoft Dynamics NAV, bijna een vereiste voor succesvol ondernemen

ERP systeemVroeger werden op verschillende afdelingen met verschillende informatiesystemen gewerkt. Dit zorgde voor een slecht algeheel overzicht omdat de verschillende informatiesystemen niet met elkaar kunnen communiceren. Al in de jaren 80 werd er daarom gezocht naar een systeem dat de ruggengraat van het hele bedrijf kan worden. Hierbij was het doel om al deze informatiesystemen te vervangen voor één systeem waar het hele bedrijf gebruik van maakt. Microsoft Dynamics NAV is een van de mogelijkheden die deze systemen kan vervangen. Het voordeel van Microsoft Dynamics NAV is, dat het gehele pakket modulair is, en u dus het ERP software systeem kan inrichten dat bij uw onderneming past.

Werken in de cloud met Microsoft Dynamics NAV en Office 365

ABC E Business biedt u de mogelijkheid om uw Microsoft Dynamics NAV systeem te integreren met uw Office 365. Tevens bieden wij de mogelijkheid om dit alles op te slaan op de cloud. Nu zal u wel denken, wat heeft mijn bedrijf te maken met een cloud? Het wordt tegenwoordig steeds aantrekkelijker om in de cloud te werken. Het grootste voordeel van werken in de cloud is, dat wanneer u toegang tot internet hebt, dan heeft u ook toegang tot uw Microsoft Dynamics NAV ERP systeem!