Goedkoop uw proefschrift laten drukken

Goedkoop uw proefschrift laten drukken

september 20, 2016

by — Posted in Drukwerk

Het zit er bijna op, u bent bijna gepromoveerd en dan bent u helemaal klaar met studeren. De laatste stappen zijn uw proefschrift laten drukken, uw proefschrift verdedigen en daarna feesten. Nu bent u op zoek naar een drukker om uw proefschrift te laten drukken. U heeft een aantal eisen, wat logisch is, want u heeft vier jaar aan uw thesis gewerkt en dat wilt u natuurlijk bij ’t eindresultaat wel terug zien. Wanneer u gaat zoeken naar een ervaren drukker die uw thesis kan drukken, dan komt u gelukkig al snel terecht bij Ipskamp Printing.

Uw proefschrift laten drukken bij Ipskamp Printing

Goedkoop proefschrift drukkenEen wetenschappelijke publicatie, wat een proefschrift natuurlijk is, wordt meestal in beperkte oplage gedrukt. Dit zorgt er vaak voor dat het relatief duur is om dit te laten drukken. De meeste boeken worden juist in grote oplage gedrukt zodat de relatieve prijs laag is. Het leeuwendeel van de kosten wordt bij de meeste technieken namelijk gemaakt voordat het drukproces zelf begint. Ipskamp Printing heeft zich juist gespecialiseerd in het drukken van kleinere oplages, van 1 tot 2.000 boeken. Hiervoor hebben wij ook druktechnieken ons eigen gemaakt die het drukken van oplages in deze groottes betaalbaar houden. Zo kan u er voor kiezen om uw proefschrift te laten drukken in de oplage grootte die u zoekt, zonder de heel hoge opstart kosten te hoeven maken.

Technieken om een proefschrift te laten drukken in beperkte oplage

Ipskamp Printing maakt gebruik van drie technieken voor het drukken van boeken. De eerste twee, Premium Print en Premium Plus Print, hebben heel lage opstart kosten, maar iets hogere kosten per boek. De derde techniek heeft hogere opstartkosten maar een lagere prijs per boek. Deze drie methodes zijn erg concurrerend bij een oplage van 500 boeken. Om precies uit te vinden welke techniek, om uw proefschrift te laten drukken,  bij u past, neemt u contact op met ons voor een vrijblijvend advies gesprek.

Ook is het mogelijk om een proefschrift laten drukken met spoed. Dit kan in een periode van 5 werkdagen!