Goedkoop uw boek laten drukken

Goedkoop uw boek laten drukken

september 20, 2016

by — Posted in Drukwerk

Het is eindelijk zo ver, uw boek kan naar een drukker. Nu komt het uitzoekwerk. Bij welke drukker wilt u uw boek laten drukken. Wie levert de beste kwaliteit, en welke drukker is het goedkoopst. U wilt natuurlijk wel dat uw boek er goed uit gaat zien, u heeft tenslotte er hard aan gewerkt, maar u wilt daar niet de hoofdprijs voor betalen. Wanneer u goed gaat zoeken komt u gelukkig al snel terecht bij Ipskamp Printing. Wij zijn een professionele drukker die al meer dan 35 jaar in dit vak zit. Wij hebben ons gespecialiseerd in drukwerk in relatief kleine oplages. Van 1 tot 2.000 exemplaren.

Uw boek laten drukken door Ipskamp Printing

Goedkoop boek drukkenWanneer u overweegt om uw boek te laten drukken door Ipskamp Printing neem dan volledig vrijblijvend contact op voor een adviserend gesprek. Tevens kunnen wij voor u een volledig vrijblijvende offerte opstellen, zodat u een duidelijk beeld heeft van de kosten voordat het drukken begint. Ipskamp Printing maakt gebruik van drie verschillende technieken om boeken te drukken. Elke techniek heeft zijn voor- en nadelen. Zo is het interessant om gebruik te maken van de offset techniek om een oplage van meer dan 500 boeken te drukken. Dit omdat de opstart kosten van deze techniek relatief hoog liggen, waar tegenover staat dat de prijs per gedrukt boek relatief laag liggen.

Uw boek laten drukken met een beperkte oplage

Een boek drukken in beperkte oplage, dan biedt Ipskamp Printing twee technieken aan die hier geschikt voor zijn. Namelijk de Premium Print en de Premium Plus Print. Deze twee technieken verschillen in methode van drukken en in de uitstraling die het boek heeft na de druk. Bij Premium Plus Print krijgt u een meer glossy-achtige uitstraling terwijl de Premium Print een meer traditioneel boek zal geven. Mocht u een hard cover willen bij uw boek, geef dat dan aan bij Ipskamp Printing, wij zullen hier apart een offerte voor opstellen. Het is een goede keuze om uw boek te laten drukken bij Ipskamp Printing!