goed windscherm voor terras

Een goed windscherm voor het terras

juni 1, 2017

by — Posted in Huis & Tuin

Een windscherm terras is wat er moest komen bij ons voor het restaurant. Soms is het niet meer prettig om buiten te zitten als het begint te waaien. Het kan dan wel lekker weer zijn, maar als eenmaal die wind komt dan is het niet echt meer prettig om buiten te zitten. Dit willen wij onze klanten natuurlijk niet aandoen en daarom hebben wij hier voordat de zomer aanbrak nog een goede oplossing voor gevonden.

Wij zijn namelijk verhuist met ons restaurant. Bij het vorige adres hadden wij een goede beschutting maar deze konden wij niet meenemen omdat deze niet om ons nieuwe buitenverblijf past. Daarom ben ik eens gaan kijken naar een adres waar ik terecht kan, die ervoor kan zorgen dat wij voor de aankomende jaren de juiste beschutting kan realiseren.

Niet alleen functioneel maar ook erg mooi

Mooi windschermOp de website van Xterior vond ik al snel een windscherm voor ons terras die uitermate geschikt zou zijn. Wanneer je op de website kijkt dan zie je veel mogelijkheden. De schermen die nu voor ons restaurant staan hebben allen bloembakken. Hierdoor maak je een gezellige en huiselijke sfeer. Daarom vond ik dat deze aanrader niet mocht ontbreken. Want met een goede uitstraling en uitstekende functionaliteit heb jij jouw klanten die kwaliteit te bieden en dat is weer goed voor de omzet.