Auto exporteren naar buitenland

Auto naar België exporteren kosten

december 19, 2016

by — Posted in Automotive

GlobalCar is een zeer ervaren exporteur naar het buitenland, we kunnen u vertellen wat u moet weten over auto naar België exporteren kosten. Wij hebben de benodigde kennis over de Belgische wet- en regelgeving in huis en kunnen u zodoende van dienst zijn. Als u met ons in zee gaat, verdwijnen al uw zorgen rondom auto naar België exporteren kosten in een zucht.

Emigratie of verkoop België

exporteren van auto'sU emigreert naar België en wilt uw auto meenemen? Dan heeft u zeker interesse in auto naar België exporteren kosten. Misschien wilt u een auto verkopen en kan u een betere prijs in België krijgen dan in Nederland? Wat de reden ook mag zijn, wij helpen de juiste stappen te zetten richting een succesvolle export. Wij leveren cruciale informatie omtrent auto exporteren naar buitenland.

Het begint met de aanvraag van een uitvoerverklaring bij de RDW, daarbij komt uw huidige kentekenbewijs te vervallen en krijgt u speciale uitvoerplaten waarmee de auto veilig en legaal naar het buitenland getransporteerd kan worden. Tevens moet de auto gekeurd worden, als er recent een APK heeft plaatsgevonden, kan vaak worden volstaan met een korte inspectie. Wij laten deze processen aangaande auto naar België exporteren kosten, foutloos verlopen.

De uitvoerplaten zijn 14 dagen geldig na afgifte, binnen die tijd moet het voertuig naar België zijn verplaatst. Riskeer geen boete door er langer mee door te rijden. Een tijdelijke overgangsverzekering is ook een noodzaak. Auto naar België exporteren kosten houden wij zo scherp in de gaten.

Ga voorbereid langs de douane

Wees alstublieft voorbereid als u bij de douane aankomt. Daar moeten een paar dingen geregeld worden, zoals het afsluiten van een Belgische autoverzekering. Het is belangrijk dat een persoon met een Belgische identiteit aanwezig is. GlobalCar neemt u de papieren rompslomp uit handen en wat betreft auto naar België exporteren kosten, hebben we dus alles gedekt.