360 graden app

360 graden app voor iPhone laten bouwen

april 20, 2017

by — Posted in Software

Het techbedrijf Smart2VR heet u van harte welkom in de wondere wereld van VR. Wij zijn een dynamische dienstverlener op het gebied van 360 graden app voor iphone laten bouwen. Graag maken wij u deelgenoot van de ongelooflijke toepassingen die gerealiseerd kunnen worden. Het onze missie om hét inhoudsbeheersysteem voor publicatie en verspreiding van Virtual Reality content te zijn. Virtuele beleving heeft de toekomst, meer en meer branches zullen deze technologie in de armen sluiten. Zorg er dus voor dat u de boot niet mist en stap vandaag nog in. Grijp hier en nu de kans. Een 360 graden app voor iphone laten bouwen, ligt voor praktisch iedereen binnen handbereik.

Waarom zou u een 360 graden app voor iphone laten bouwen? Het heeft evident voordelen om klanten kennis te laten maken met uw bedrijf én producten in 360 graden 3D. De levensechte beelden zullen de klant overdonderen en verleiden tot de aanschaf van bijvoorbeeld een auto of een huis. Een 360 graden app voor iphone laten bouwen is geen uitdaging dankzij de templates (ook wel labels genoemd) die we als standaard ontwikkeld hebben. Dit betekent dat bijzondere technische kennis van uw kant geenszins een vereiste is om de app geheel naar eigen wens vorm te geven.

360 graden brilVoor aanbieders van ervaringsproducten is 360 graden app voor iphone laten bouwen inmiddels essentieel geworden. Potentiële bezoekers van uw theater, bioscoop, pretpark of dierentuin krijgen een zeer realistische benadering van de werkelijkheid voorgeschoteld, zodra ze zich in de door uw app gecreëerde 3D wereld onderdompelen. Onze geavanceerde applicaties zijn compatibel met de meeste smartphones en de populaire ‘GearVR’, die de smartphone in een handomdraai in een 3D-bril verandert. Android heeft wereldwijd de meeste gebruikers, iOS volgt op een verdienstelijke tweede plaats. Een 360 graden app voor iphone laten bouwen is zo bezien geen overbodige investering.

360 graden app laten bouwen